bollen edelstenen

Edelsteen bollen

Edelsteen bollen worden gewoonlijk gevormd uit een groter stuk kristal

Omdat de edelstenen rond zijn zenden ze energie alle richtingen uit.

Als venster op het verleden of de toekomst laten ze energie door de tijd stromen en bieden ze een blik op wat er komen

gaat of wat is geweest.Een vorm van waarzeggen met kristallen dus

 

 

!

Maansteen bol 5 cm

Maansteen bol 5 cm

De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid , futloosheid, helpt bij menstruatiestoornis.

Maansteen versterkt paranormale vermogens

Vermindert het aantal en de gevolgen van opvliegers.

Versterkt de maag en spijsvertering.

Edelsteen bol Rozenkwarts

Edelsteen bol rozenkwarts

RozenKwarts vervangt negatieve energie in je leefomgeving door liefdevolle vibraties.

De zachte en lieve uitstraling heelt emotionele wonden en wekt liefde en levensvreugde op gezondheid: Abces, epilepsie, liefdesverdriet, verstand versterkend.

Diameter 3,5 cm

edelsteen bol labradoriet

Edelsteen bol labradoriet 

Labradoriet is een heel goede beschermer en zelfs genezer.

Voorbeelden van andere toepassingen: Geeft zelfvertrouwen en sterkt de realiteitszin.

Mensen die zelf genezer zijn of op een andere wijze dagelijks omgaan met mensen die ziek zijn, worden beschermd tegen negatieve invloeden en blijven 'heel'.

Diameter 3,5 cm

Edelsteen bol hematiet

Edelsteen bol hematiet

Hematiet is met name effectief als aardende en beschermende steen. Op psychisch vlak is hematiet krachtig, vergroot het zelfrespect en overlevingsdrang, versterkt de wilskracht en de betrouwbaarheid en geeft zelfvertrouwen. Het is een erg nuttige steen om van verslavingen en dwanghandelingen af te komen.

Afmeting 3,5 cm

Edelsteen bol fluoriet

Edelsteen bol fluoriet

Beschermt, geeft energie, aardt, heft negativiteit en emotionele blokkades op, kalmeert, helpt bij mentale arbeid, goed voor meditatie. Goede steen bij geestelijke verwarring, paars voor spiritualiteit, blauw voor geestelijke rust, groen is neutraal, wit is zuiverend, goudgeel is wijsheid en inzicht.
Goed voor botten en tanden, zou symptomen van nierziekten kunnen verminderen.

Diameter 3,5 cm

Edelsteen bol bergkristal 3 cm

Edelsteen bol bergkristal

Dit is een zuiverende steen, die negatieve energiën neutraliseert. Daarom is bergkristal erg geschikt om in ruimtes te plaatsen. Bergkristal helpt je om contact te krijgen met je eigen intuitie en sensitiviteit. Op die manier kun je beter kiezen voor wat het beste voor jou is.

Het bevordert helderheid van geest. Daarom hoort hij ook bij de kroonchakra.

Vergroot psychische vaardigheden,bevordert concentratie.

Diameter 3 cm

Edelsteen bol amethyst kwarts

Edelsteen bol amethyst

Amethist geeft rust, verdiept, zuivert een gespannen, overgevoelige atmosfeer in wacht- en spreekkamers. Werkt heel goed tegen slapeloosheid als hij onder het hoofdkussen wordt gelegd (mits het kussen niet gevuld is met synthetisch materiaal). Amethist is ook een heel goede steen om een meditatieruimte met zijn ontspannende trillingen te vullen. De meditatie zal op een hoger niveau komen.

Diameter 4 cm

Edelsteen bol aventurijn

Edelsteen bol aventurijn

Aventurijn:Tegen voorhoofdsholteontsteking, tranende ogen en allerlei allergieën, goed voor de slijmvliezen, voor kaak, kiezen en mond, helpt bij problemen met de schildklier, bevordert het uiten van gevoelens.Heeft een goede uitwerking bij A.D.H.D wat ontstaat uit een kleurstofallergie.

Diameter 3,5 cm

Edelsteen bol jaspis zilverblad

Edelsteen bol jaspis zilverblad 3,5 cm

De jaspis versterkt bloed en wil en kan bloedziekten bestrijden. Jaspis herstelt en ontwikkelt de reukzin en is goed voor gal, lever en nieren. Tegen: maagpijn, blaasontsteking, blaasstenen, epileptie en zwangerschapsbraken. Helpt een miskraam te voorkomen en een ongecomliceerde bevalling te bevorderen. Tegen zwangerschapsbraken, maag-, lever- en nierkwalen, epilepsie en blaasontsteking.

Diameter 3,5 cm

Edelsteen bol jaspis picture

Edelsteen bol jaspis picture

Betekenis steen: Men beweert dat hij het reukvermogen ontwikkelt en, wanneer hij op de maagstreek wordt gedragen, misselijkheid tegengaat, vooral gedurende zwangerschap. Volgens oude overleveringen beschermt Bloedjaspis tegen verwondingen, steken, vergiftiging en ongedierte plagen. Geeft verder goede steun bij anorexia nervosa en boulimie. Verhoogt de verbondenheid met de aarde en is een beschermende steen bij de eerste maanden van de zwangerschap.

Diameter 3,5 cm

Edelsteen bol jaspis fantasie

Edelsteen bol jaspis fantasie

Geeft moed problemen op assertieve wijze aan te pakken en biedt steun bij een onvermijdelijk conflict.leert u snel te denken en bevordert organisatorische vaardigheden. Brengt de chakra's op één lijn en vergemakkelijkt reizen buiten het lichaam.

Gezondheid: bloedziekten, miskraam voorkomen, zwangerschapsbraken.

Diameter 3,5 cm

Edelsteen bol jaspis breccie

Edelsteen bol jaspis breccie

Jaspis breccie is een jaspis met hematiet dooraderd. Jaspis breccie helpt om na nederlagen weer op te staan en je beide voeten op de grond te houden ook heeft het zelfhelende krachten. Jaspis breccie vitaliseert en blaast nieuw leven in en stimuleert de bloedsomloop/doorbloeding. .
Chakra: basischakra.

Diameter 3,5 cm

Edelsteen bol jaspis rood

Edelsteen bol jaspis rood

Rode Jaspis: Heft diepliggende blokkades op en beschermt tegen beïnvloeding van andere mensen. Leert zelfstandig handelen en denken. Sterk aardende steen.

Men beweert dat hij het reukvermogen ontwikkelt en, wanneer hij op de maagstreek wordt gedragen, misselijkheid tegengaat, vooral gedurende zwangerschap.

Diameter 3,5 cm

Edelsteen bol leopard skin

Edelsteen bol leopard skin

Geeft moed problemen op assertieve wijze aan te pakken en biedt steun bij een onvermijdelijk conflict. leert u snel te denken en bevordert organisatorische vaardigheden.

Brengt de chakra's op één lijn en vergemakkelijkt reizen buiten het lichaam.

Gezondheid: bloedziekten, miskraam voorkomen, zwangerschapsbraken

Diameter 3,5 cm

Edelsteen bol mosagaat

Edelsteen bol mosagaat

We kunnen een Mosagaat dragen bij toestand van verzwakking. Bij innerlijke onrustigheid oefent
Mosagaat een harmoniserende werking uit. Verder zou het bescherming bieden bij geheugenstoornissen, goed voor oorsuizingen, helpen bij darmkrampen en de wilskracht en werklust stimuleren

Diameter 3,5 cm