Spectroliet

.

Spectroliet is een zeldzame variant van Labradoriet die wordt gevonden in o.a. Finland en Madagascar.Spectroliet en Labradoriet staan bekent om hun beschermende werking en prachtige kleurenspel.Spectroliet heeft een hogere trilling dan Labradoriet en heeft nog mooiere en diepere kleuren.

Spectroliet en Labradoriet omhullen de ziel op elk gebied met een beschermende mantel en zijn dus uitstekend als "schild" voor hooggevoelige personen.Ze beschermen voor energie-lekken en zorgen ervoor dat negatieve energie (ook afkomstig van anderen) niet in de aura blijft hangen.

Deze steen verhoogt het bewustzijn en maakt reizen in multi- en innerlijke dimensies mogelijk. Hij bevat diepe esoterischse wijsheid, neemt u mee naar andere levens, verwijdert psychisch afval van vorige teleurstellingen en versterkt uw vertrouwen in het universum. Als steen van transformatie bereidt hij lichaam en ziel voor op opklimming. Als u hem draagt, voorkomt u energielekkage. Spectroliet verwijdert projecties van andere mensen, inclusief gedachtevormen. De steen verbant onzekerheden en angsten en haalt uw kracht naar boven. Hij vergroot de empathie en acceptatie van individuele verschillen. Goed bij slapeloosheid.