Citrien

De naam Citrien is afgeleid van citrus (vanwege de gele kleur).Het is ook de kleur die ons verwarmt en de Citrien heeft ook een positieve invloed op de chakra's en dan met name de zonnevlecht (3e chakra) en navelcharka ( 2e chakra).Citrien verwarmt, geeft energie en is zeer creatief. Het is een van de kristallen die nooit hoeven te worden gereinigd.Citrien geeft energie aan elk niveau van het leven.
Citrien is een steen van overvloed. Deze edelsteen leert u hoe u rijkdom en voorspoed, succes en alle goede dingen kunt aantrekken.Wanhoop en negativisme zijn niet op hun plaats bij Citrien, want deze steen bevordert het oplossen van groeps- of familieconflicten.Citrien vergroot het zelfrespect en zelfvertrouwen.Het maakt u minder gevoelig, vooral voor kritiek, en moedigt handelen op basis van opbouwende kritiek aan.U ontwikkelt een positieve houding met behulp van dit kristal en leert optimistisch vooruit te kijken (met de stroom meegaan i.p.v. in het verleden te blijven hangen).Geestelijk vergroot Citrien het concentratievermogen en maakt het de geest weer levendig. Een zeer nuttig kristal voor het overwinnen van depressies, angsten en fobie├źn. Citrien bevordert innerlijke kalmte zodat wijsheid naar boven kan komen.Deze steen maakt de hogere geest wakker.
Als u een Citrien als hanger draagt, zult u gedachten en gevoelens gemakkelijker kunnen verwoorden.
Emotioneel zorgt Citrien voor meer levensvreugde. Het laat negatieve trekken, angsten en gevoelens op de diepste niveaus verdwijnen en zorgt voor een emotionele balans.
Fysiek zorgt Citrien voor energie en versterking van het fysieke lichaam. Het is met name nuttig voor mensen die gevoelig zijn voor milieu-invloeden en dergelijke.
Genezing
Citrien levert energie, is zeer weldadig bij het Chronische-Vermoeidheidssyndroom, en stopt voortwoekerende ziekten. Citrien stimuleert de spijsvertering, milt en alvleesklier, bestrijdt infecties in de nieren en blaas, verhelpt oogproblemen, verbetert de bloedcirculatie, ontgift het bloed, activeert de thymus en brengt de schildklier in balans. Het verwarmende effect van Citrien versterkt de zenuwen. Citrien heft constipatie op en bestrijdt cellulitis. Als elixer is het goed bij menstruatieklachten en symptomen van de menopauze, zoals opvliegers.

Citrien Kwarts getrommeld

Citrien kwarts ruw 140 - 160 gram

Citrien kwarts ruw 175 - 200 gram

Citrien kwarts ruw 210 - 230 gram

Citrien natuur ruw 110-115 gram

Citrien natuur ruw 1170 gram

Citrien natuur ruw 120-130 gram

Citrien natuur ruw 150-160 gram

Citrien natuur ruw 180-190 gram

Citrien natuur ruw 200-220 gram

Citrien natuur ruw 240-250 gram

Citrien natuur ruw 260 gram

Citrien natuur ruw 270-280 gram

Citrien natuur ruw 290-300 gram

Citrien natuur ruw 310-320 gram

Citrien natuur ruw 330 gram

Citrien Symbool hanger

Hanger zilver citrien

Ohm hanger zilver citrien

Spiltarmband Citrien

Spirituele hangersteen Citrien